Summit udržitelného rozvoje: Inspirační událost pro Deafcom

V listopadu roku 2023 jsme se zúčastnili Summitu udržitelného rozvoje, který se konal ve spolupráci s mediálním domem Economia a společností JTI. Hlavním zaměřením konference byly oblasti CSR a ESG certifikace. Během události jsme měli příležitost setkat se s představiteli firem jako ŠKODA Auto, Moneta bank, Albert, Provident a mnoha dalšími.

🌐 ESG Certifikace: Nový rozměr podnikání

ESG certifikace jsou novinka, která nabývá v oblasti podnikání velkého významu. Během konference proběhlo mnoho diskuzí a debat týkající se samotné váhy certifikací a možnostech zvyšování obecných standardů. Prezentovaná témata nejen zdůraznila výhody ESG certifikací, ale také se zaměřila na identifikaci rizik a nedostatků, kterým je třeba čelit.

💡Společenská odpovědnost: Zodpovědný přístup k podnikání

Summit přinesl důležité úvahy o nezbytnosti sdílení společenské odpovědnosti. V rámci účasti Deafcomu jsme měli šanci diskutovat s představiteli různých firem o naší službě. Věříme, že jsme dokázali motivovat několik organizací ke zvážení využití našich online tlumočnických služeb pro zprostředkování komunikace s neslyšícími klienty.

Přístupná komunikace

Jsme tu, abychom vytvářeli přístupnou komunikaci ve firmách České republiky. Těšíme se na další kroky a společný rozvoj v oblasti udržitelného podnikání a společenské odpovědnosti! Děkujeme pořadatelskému týmu, za organizaci této inspirativní údálosti.