Nové logo Deafcom!

V posledních měsících jsme intenzivně pracovali na vylepšení našich služeb pro Neslyšící a naše obchodní partnery. Společně s Českou Spořitelnou jsme vytvořili propagační video, které nejen demonstrovalo naši spolupráci, ale také zdůraznilo význam přístupné komunikace, kterou dokážeme velmi jednoduše zprostředkovat. Doufáme, že další instituce budou videem inspirovány a zpřístupní své služby pro neslyšící klienty.
Současně jsme spustili nový web s moderním designem a vylepšenými funkcemi. Jsou zde jednotlivé sekce, kde snadno naleznete informace o nás a našich službách.
Aktuálně intenzivně komunikujeme s potenciálními partnery, kteří mají zájem o zpřístupnění svých služeb Neslyšícím. Věříme, že společném úsilím dokážeme vytvořit inkluzivní prostředí plné příležitostí pro komunikaci bez bariér.
Směřujeme k budoucnosti, kde každý, bez ohledu na auditivní schopnosti, má rovnocenný přístup k informacím a službám. Sledujte nás na našem novém webu a sociálních médiích, abyste zůstali informováni o našich aktuálních projektech a dalších krocích směrem k inkluzivní budoucnosti.